Information

Kontakt

Länkar

Tapetsera och målahantverkare tapetsering
Inget kan förändra ett rum så mycket för en så förhållandevis liten kostnad som just målning och tapetsering. Vi hjälper er att ta ner de gamla tapeterna, spackla, måla och tapetsera. Vi gör gärna hela jobbet och då menar vi hela jobbet, vi flyttar möblerna under renoveringen och ställer tillbaka dom igen när vi är klara.hantverkare tapetsering


Spackling

Underarbete är tråkigt, även om du vill tapetsera och måla själv kan du låta oss göra underarbetet.

För att slutresultatet ska bli bra krävs det ett ordentligt underarbete. Vi river ner de gamla tapeterna, spacklar och slipar väggarna.

Målning

Vi målar taket, fönster- och dörrkarmar samt element och elementrören innan vi påbörjar tapetsering. Om ni så önskar målar vi givetvis även era väggar, trappor eller andra detaljer. Vi använder naturvänliga och så gott som luktfria inomhusfärger.

snickare målareTapetsering
Vi levererar de flesta på marknaden förekommande märken. Om ni så önskar kan ni själva köpa in tapeter och anlita oss för själva jobbet.

Ni kan med fördel rådfrågar oss om tapetval innan ni köper tapet, vissa tapeter kan vara mer arbetskrävande att sätta upp än andra.

Att göra ett klokt val av tapet kan resultera i att tapetseringsjobbet går enklare och snabbare och ni sparar pengar. Hör av er, vi kommer gärna och gör ett kostnadsfritt besök och tar fram en kostnadskalkyl på arbetet.tapetserare målare snickaretapeter tapet målning

 

 

Last Updated on Friday, 08 May 2009 06:36
 

Undersökning

Vilket jobb skulle du i första hand välja en hantverkare till?