Information

Kontakt

Länkar

hantverkare trädgård klippningTrädgården

Gör dom roliga sakerna själv, vi hjälper er med de tunga, tråkiga och enformiga sysslorna.

Vissa saker i trädgården är kul att göra själv, andra saker såsom tunga lyft, grävande och enformigt gräsklippande kan vi hjälpa till med. Vi arbetar gärna tillsammans med er, vi tar betalt per timme och hjälper er med alltifrån att köra bort skräp, hugga ved, rensa ogräs, måla om ert staket kort sagt allt som behöver göras i er trädgård. 

hantverkare grävning trädgårdGrävning

Har ni tänkt att plantera en ny häck? Anlita oss, vi hjälper er med grävningsarbetet och plantering. För att skona er trädgård gör vi alla enklare grävningsarbeten för hand, för de lite större grävningsarbetena använder vi en minigrävskopa.

hantverkare trädgårdsbelysning installation
Trädgårdsbelysning

Vi ger er trädgård en vacker kvällsbelysning, vi tar oss på att gräva ner kablar, montera stolpar/lampor samt koppla in belysningen.
För de riktigt stora trädgårdslamporna gjuter vi stolpfästen. Vi sätter LED-ljus i er terrass och monterar belysning på några utvalda träd och buskar.Stenläggning
Vi hjälper er att anlägga sten i er trädgård, vi stenlägger alltifrån garageuppfarter till små vackra stenmarkeringar och utsmyckningar.
hantverkare stenläggning gatusten byasten sten
hantverkare gräsklippning gräsmatta
Gräsklippning
Har ni en sommarstuga och känner att ni inte hinner klippa gräset så ofta som ni skulle önska?


Vi besöker er sommarstuga en gång per vecka under sommarhalvåret och sköter gräsklippning, allmän översyn, tömma båten på vatten och hålla ogräset borta.

Välkomna som kund till oss!

Last Updated on Wednesday, 16 February 2011 07:31
 

Undersökning

Vilket jobb skulle du i första hand välja en hantverkare till?