Information

Kontakt

Länkar

Renovera och bygga uthantverkare snickare
Behöver ni hjälp med att göra om vinden till ett allrum eller skapa två rum av ett? Vi hjälper er, alltifrån att sätta upp en skiljevägg till att bygga ut ert garage. Vi renoverar, förnyar, bygger om, isolerar och målar.


Skapa två rum av ett

När barnen börjar ställa krav på att ha vars ett eget rum, är det ofta en enkel och billig lösning att dela ett rum med en skiljevägg. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt besök, där vi tillsammans med er tar och tittar på olika lösningar. Vi tar därefter fram ett prisförslag samt tidsplan för arbetet. Att sätta upp en skiljevägg är en bra lösning, när barnen senare blir äldre och flyttar ut kan man demontera skiljeväggen igen.  

friggebod snickare
Friggebo

Förutsatt att det finns en huvudbyggnad på tomten krävs det inget bygglov för att montera en friggebod, den får vara upptill 15 kvadratmeter stor. Takhöjden får vara max 3.0 meter.

Vi tar betalt per timme, vi kan bygga hela friggeboden på egen hand åt er eller så arbetar vi tillsammans med er. Vi kan leverera friggeboden komplett eller så hjälper vi er att montera ihop er friggebod som ni köpt på annat håll.

hantverkare snickare


Renovering

Vi hjälper er att renovera och bygga om, hör av er så bokar vi en tid för ett förutsättningslöst besök. Vi kan därefter lämna ett kostnadsförslag.

hantverkare ombyggnadhantverkare tillbyggnadhantverkare ombyggnad

Last Updated on Monday, 11 May 2009 12:06
 

Undersökning

Vilket jobb skulle du i första hand välja en hantverkare till?