Information

Kontakt

Länkar

Renoverahantverkare målare sökes
Behöver ni hjälp med att göra om vinden till ett allrum eller skapa två rum av ett? Vi hjälper er, alltifrån att sätta upp en skiljevägg till att bygga ut ert garage. Vi renoverar, förnyar, bygger om, isolerar och målar.

hantverkare målare snickare sökes i malmöTapetsera och måla
Inget kan förändra ett rum så mycket för en så förhållandevis liten kostnad som just målning och tapetsering. Vi hjälper er att ta ner de gamla tapeterna, spackla, måla och tapetsera.

Vi gör gärna hela jobbet och då menar vi hela jobbet, vi flyttar möblerna under renoveringen och ställer tillbaka dom igen när vi är klara.


hantverkare snickare malmö sökes
Trädgården

Gör dom roliga sakerna själv, vi hjälper er med de tunga, tråkiga och enformiga sysslorna. Vissa saker i trädgården är kul att göra själv, andra saker såsom tunga lyft, grävande och enformigt gräsklippande kan vi hjälpa till med.

Vi arbetar gärna tillsammans med er, vi tar betalt per timme och hjälper er med alltifrån att köra bort skräp, hugga ved, rensa ogräs, måla om ert staket kort sagt allt som behöver göras i er trädgård. 
hantverkare diskmaskin


Komplett leverantör och installatör av tvätt- och diskmaskiner
I samband med renovering hjälper vi er att installera och koppla in er tvättmaskin, diskmaskin och de flesta andra typer av hushållsmaskiner. Vi kan även hjälpa till med service, reparationer och underhåll. Självklart ser vi även till att transportera bort era gamla maskiner om ni så önskar.

hantverkare tippskydd

 

 
Barnsäkra ert hem

Vi hjälper er att barnsäkra ert hem. Vi monterar upp grindskydd vid trappor och balkonger. Vi sätter upp klämskydd vid dörrar, tippskydd på högskåp, barnspärrar för lådor och luckor i köket. Vi sätter upp staket runt tomten, barnsäkrar er pool mm.

 

Kostnadsfritt besök
För större renoveringar och arbeten kommer vi gärna och besöker kostnadsfritt, vi går då tillsammans gå igenom vad ni vill ha utfört. Vi lämnar därefter ett pris på arbetet inkl. eller exkl. material. Välkomna att höra av er.

Last Updated on Wednesday, 16 February 2011 07:07
 

Undersökning

Vilket jobb skulle du i första hand välja en hantverkare till?