Information

Kontakt

Länkar

Renovering av badrum

HantverkareSyd är specialiserade på kakel, klinker och övrig byggkeramik. Vi har skickliga kakelsättare som gör allt från små till stora arbeten. Vi går på fortlöpande utbildningar och håller oss á jour med de senaste reglerna för våtrum.

badrums renovering och tätskikt i våtrum
Vi har stor kunskap inom Kakelentreprenader då vi har utbildning i tätskiktssäkringar. Utbildningen har skett genom "Byggkeramikrådet" som ligger under/ingår i PERS (Plattsättarnas riksorganisation), vilket är en organisation som rekommenderas/godkännes av försäkringsbolagen.

Länk till Byggkeramikrådet:
www.BKR.se   www.BKR.se - Hantverkare Syd


Ingen förfrågan är för liten eller för stor för oss, kontakta oss på telefon eller via e-mail.

Välkomna som kund till oss!


Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) är ett viktigt regelsystem och följer regler som finns i Boverkets byggplan.
BBV har en stark ställning på marknaden, arbete som vi utför i enlighet med BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtru.

Vi som behörigt företag har genomgått BKR,s kurser för plattsättare och arbetsledare och  har därigenom fått utbildning i hur man arbetar enligt branschregler. Behörigheten ger rätt att utfärda BKR,s kvalitetsdokument vilket är en värdehandling som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. 

Last Updated on Wednesday, 16 February 2011 07:08
 

Undersökning

Vilket jobb skulle du i första hand välja en hantverkare till?